Stromer ST7 launch Edition

Stromer ST7 Launch Edition

.

Na enkele keren uitstel is de Stromer ST7 dan eindelijk in Januari

2023 op de  markt gelanceerd.  Het gaat hier om  een limited edition  van het

nieuwe model in de kleur ‘’Solid Gold’’  die binnen afzienbare tijd opgevolgd

wordt door een ST7 in de kleur ‘’Dark Platinum. Dit is het topmodel

van deze Zwitserse fabrikant van speed pedelecs.

.

@

.

Ik heb mijn inmiddels 3.5 jaar oude ST3 omgeruild

voor dit nieuwe model en heb er de eerste 200 km

mee verreden. Vandaag was deze gouden raket

even te gast in de fotostudio

.

Stromer ST7, Stromer ST7 Launch Edition, Stromer Solid Gold, Stromer ST7 limited edition, Foto Stromer ST7, Stromer, Speed Pedelec, Speedpedelec, High Speed Bike, Canon eos R, Fotografie, Foto, Photography, Photo

.

@

.

Advertentie

12 Comments

 1. Dat lijkt me een knap karretje waar je als liefhebber veel plezier aan kunt beleven. Maar er hangt ook een knap prijskaartje aan, zag ik. Maar ach, als je het je kunt permitteren en je beleeft er lol aan … niks mis mee. Gefeliciteerd!

  Persoonlijk stel ik wat minder hoge eisen aan ‘mijn fiets’. Ik heb sinds december voor 9 tientjes p/j nieuwe software op mijn hometrainer, waarmee ik m.b.v. de iPad een keur aan fietstochten in binnen- en buitenland kan simuleren. Dat geeft de hometrainer ineens een extra dimensie, waardoor ik sinds december al ruim 500 km heb ‘gefietst’.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een ferme fiets hoor maar ik blijf het toch gevaarlijk vinden, een e-bike nog aan toe maar een pedelec… Hier mogen ze niet op het fietspad (max tot 25 km/u) maar op de rijweg is het voor hen ook te onveilig. De vraag is dus, waar is hun plek hé. Veel rijden dus toch op het fietspad, zeker buiten de bebouwde kom en dat geeft de andere fietsers niet echt een veilig gevoel. Zeker het woon-/werk verkeer met pedelecs wordt als zeer storend ervaren op de fietspaden.
  Dit doet echter geen afbreuk aan jouw keuze hoor, er zijn ook best wel snelle fietsers die het veilig proberen te houden voor anderen !

  Like

 3. Volgens mij heb je in België zelf de keus waar je wil rijden maar mijn plek is toch tussen de auto’s waar ik dat moet. De spelregels zijn voor mij gelijk aan die voor de bromscooter met dat verschil dat die vaak veel harder rijden dan ze zouden mogen.

  Like

 4. Dat is een mooie fiets. Daarop ben je vast een ware snelheidsduivel. Ik wens je vele mooie en veilige kilometers toe. Ik denk dat je hiermee vooral defensief moet rijden om jezelf niet onder een auto te jagen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s